donderdag 22 oktober 2020

Alles over Papendrecht

Nieuw kledingcontract voor VV Papendrecht

1 september 2020

PAPENDRECHT - Na maar liefst 10 jaar heeft VV Papendrecht afscheid genomen van Beltona als onze kledingleverancier. Recentelijk heeft de voetbalvereniging een nieuwe overeenkomst gesloten met Kogros Sport & Fashion en is gekozen voor de collectie van Quick Teamwear.

“Een goede prijs-kwaliteitverhouding, een sportieve, professionele uitstraling, maar ook de ondersteuning die we krijgen vanuit Kogros Sport & Fashion, heeft VV Papendrecht doen besluiten de samenwerking aan te gaan”, vertelt Erwin Schuil, bestuurslid Commerciële Zaken en Communicatie, vol trots. Quick Teamwear heeft in de voetbalwereld de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en verzorgt inmiddels voor vele amateur- en professionele voetbalclubs de kleding voor op, naast en buiten de velden.

De nieuwe kleding is vanaf de komende weken op de Papendrechtse velden te zien. Voetbalvereniging Papendrecht is blij dat zij haar leden kan voorzien van mooie, eigentijdse kledij en bijbehorende accessoires. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie van VV Papendrecht, e-mail: sponsor@vvpapendrecht.nl.
 

Lees meer over:

kleding contract
Deel dit bericht met je vrienden!