zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Archieffoto NLdoet bij de scouting (2019)

NLdoet: burgemeester en wethouders doen mee. Jij ook?

8 mei 2021

PAPENDRECHT - Op 28 en 29 mei doet Papendrecht  volop mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wil jij als vrijwilliger je steentje bijdragen en een stichting, vereniging of zorginstelling helpen met een klus? Dat kan tijdens NLdoet. Meedoen kun je alleen, maar nog leuker samen met je sportclub, collega’s of familie! Ook wethouder Corine Verver en haar collega’s doen mee.

Het Papendrechtse college van B&W steekt graag de handen uit de mouwen. Wethouder Corine Verver vertelt: "Fijn dat we zo tijdens NLdoet kunnen helpen, en letterlijk naast de vele vrijwilligers van Papendrecht kunnen gaan staan. Dat geeft verbondenheid. Met een emmer sop of een verfkwast in de handen kom je bovendien tot hartstikke leuke gesprekken. Ik kijk nu al uit naar een gezellige dag. Talent voor klussen is gelukkig niet noodzakelijk, met oude laarzen aan en flinke dosis energie kun je van alles bereiken. Vele handen maken licht werk, dus wij gaan ervoor!"

Doe mee met je sportclub of collega’s
Wij roepen alle inwoners van Papendrecht op om een leuke klus uit te kiezen en mee te doen! Ook in het bijzonder 'groepen mensen' zoals bijvoorbeeld een team van je sportclub of samen met collega’s. Zoek samen een leuke klus uit en help op 28 of 29 mei een organisatie door samen aan de slag te gaan!

Aanmelden voor een klus
Bij 14 Papendrechtse organisaties staat een NLdoet klus ingepland, allemaal ‘coronaproof’ en vaak in de buitenlucht. Extra handen zijn nog welkom bij o.a.: Voedselbos Papendrecht, Scouting van Brederode, Speeltuin Zonnebloem, Stichting Dorpsbehoud, Heemtuin Lage Waard MBO, Odensehuis, Nat. Ver. Zonnebloem, Buurtcentrum De Spil, Volksuniversiteit Papendrecht, muziekvereniging Excelsior, De Heerlijkheid. Kijk op www.nldoet.nl voor alle klusinformatie en meld je aan voor een klus die bij je past.

Meer informatie of hulp bij aanmelden
Bij vragen of voor meer informatie helpt Vrijwilligerspunt Papendrecht je verder. Neem contact op met Janny Nijstad of Judith van Gulik via vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41.

Lees meer over:

burgemeester wethouders nldoet
Deel dit bericht met je vrienden!