Ongeslagen status DES '72 jeugd voorbij

15 november 2021

PAPENDRECHT - Het sprookje van de ongeslagen status van de jeugd van DES '72 duurde 3 weken. Echter helaas kwam daar dit weekend een einde aan. De jongens C moesten aantreden tegen de koploper Oliveo uit Pijnacker. En dit team was een maatje te groot. Fysiek konden de jongens van DES '72 het niet bolwerken. Desondanks bleef dit team handballen tegen een veel sterkere tegenstander. Helaas werd verloren met 28-09.

De D-jeugd moest op bezoek bij Feyenoord in Rotterdam-Zuid. Altijd een lastige tegenstander. De eerste helft ging het moeizaam en de scherpte ontbrak. Ondanks een goede 2e helft bleven de punten in Rotterdam-Zuid achter. Er werd verloren met 14-8. De dames kwamen in actie tegen Schipluiden. Een wedstrijd die gelijk op ging. Goed samenspel en verdedigend werk zorgde voor een ruststand van 10-9. De tweede helft bleven de dames knokken maar helaas werd er verloren met 20-18. De heren van DES '72 hadden dit weekend de verre uitwedstrijd in Wassenaar tegen Olympia '72. Het werd een spannende pot. De heren speelden zonder wissels en 10 minuten voor tijd stond het nog gelijk. Echter daarna gaf Olympia '72 gas en pakte alsnog de winst met 27-23.