dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Ook een rechterhand nodig?

14 juli 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Onder de naam “Je rechterhand” is Petra Vlaanderen begin juni vanuit Papendrecht een nieuw bedrijf gestart. Met behulp van animatievideo’s buigt Petra complexe boodschappen om tot begrijpelijke verhalen.

Hou het toch simpel
Petra: “Als ik lange teksten op internet zie, begin ik er meestal al niet aan. En als ik toch ga lezen, ben ik vaak na een aantal zinnen de draad al kwijt. Hou het toch simpel, denk ik dan. Video wordt steeds belangrijker in online marketing. En zeg nou zelf, naar een video kijken is toch ook veel leuker dan het lezen van lange teksten.”

Wanneer te gebruiken?
Met een animatievideo kun je je bedrijf of product laten zien, vertelt Petra. Maar animatievideo’s zijn ook heel geschikt als je een mooie actie wilt aankondigen of een bepaald proces wilt uitleggen. Ook voor particulieren ziet zij tal van mogelijkheden. Wil je zelf iets verkopen (bijvoorbeeld je huis of boot), heb je iets te vieren (huwelijk, geboorte etc.), wil je een verhuizing doorgeven of solliciteren op jouw droombaan? Ook dan is een animatievideo een mooie en originele manier om dit kenbaar te maken.

Samenwerken is belangrijk
Petra: “Een animatievideo is veel meer dan creativiteit en vormgeving alleen. Een video maak je echt samen. Ik verdiep me in mijn opdrachtgever en wat de essentie moet zijn van de boodschap. Samen denk je na over het script. Als sparringpartner en creatief brein ben ik echt een rechterhand.”
Wil je meer informatie, kijk dan op www.jerechterhand.nl

Lees meer over:

video marketing Je Rechterhand
Deel dit bericht met je vrienden!