woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Oproep nominaties voor Nationale Vrijwilligersprijzen

18 maart 2021

DRECHTSTEDEN - Het Platform Vrijwillige Inzet (PVI) roept zoveel mogelijk organisaties op om zich te nomineren voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Zo wil het platform vrijwilligerswerk de erkenning geven die het verdient en iedereen stimuleren om vrijwilliger te worden. De prijzen worden uitgereikt op 10 juni 2021 en via de website kun je je aanmelden.

Het PVI vindt vrijwilligerswerk van onschatbare waarde. "Vrijwilligers verzetten ongelooflijk veel werk. Ze doen dat vanuit de liefde van hun hart en bereiken daarmee resultaten die je vaak niet in de jaarrekening kunt teruglezen", verduidelijkt een woordvoerder. De aandacht voor vrijwilligers staat dit jaar in het teken van nieuwe gezichten. "We willen graag dat zoveel mogelijk mensen en initiatieven meedingen naar de prijzen. De selectiecommissie selecteert op wat je hebt gedaan zodat nieuwe gezichten zich bij jouw organisatie of initiatief thuisvoelen", zegt een woordvoerder.

Prijsuitreiking
De prijzen worden in juni 2021 uitgereikt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wegens corona zal de uitreiking in elk geval online te volgen zijn. Daarbij hoopt de organisatie dat er al ruimte is voor een live uitreiking. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij (alle geldbedragen) en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (alle filmproducties).

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!