zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Pand Lukassen & Boer verkocht aan De Mijl Vastgoed

14 november 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Een paar weken geleden werd bekend gemaakt dat Lukassen & Boer gaat verhuizen van de Wederik naar het voormalige VORM kantoor aan de Veerweg 165. Inmiddels is ook hun eigen pand aan de Wedrik verkocht. Deze is gebouwd in 1998 en stond te koop voor € 1.200.000,-

Kort nadat Lukassen & Boer de geplande verhuizing wereldkundig maakte, belde Martijn Onnink van De Mijl Vastgoed naar Bertjan Scheepbouwer van Lukassen & Boer met de vraag “Wat gaan jullie met je huidige pand doen?”

In een week tijd werd nagedacht over een bestemming, bezichtigd, gerekend, onderhandeld en tot overeenstemming gekomen. Met als gevolg dat De Mijl Vastgoed het pand De Wederik 10 van Lukassen & Boer koopt.

Martijn Onnink:" Wij zijn blij met de aankoop van het mooie kantoorgebouw De Wederik 10 in Papendrecht. Het 860m² grote pand voldoet aan alle hedendaagse eisen, ligt op een uitstekende locatie en heeft volop parkeergelegenheid voor de deur. Het is uitermate geschikt voor de huisvesting van een tot wel drie ondernemers".

Bertjan Scheepbouwer geeft aan: “De afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met het aankopen van ons nieuwe pand aan de Veerweg 165. Kort daarna ook de aandacht voor de verkoop van ons huidige pand. Het voelt goed dat het pand in de vertrouwde en deskundige handen van De Mijl Vastgoed terecht gaat komen. Ik weet zeker dat het ook in de toekomst een plek zal zijn waar ondernemers hun draai helemaal zullen vinden”.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!