Papendrecht Vrouwen 1 bekert verder

22 november 2021 door de redactie

PAPENDRECHT - Op donderdagavond 18 november reisde Papendrecht VR1 af naar Fijnaart voor de bekerwedstrijd tegen De Fendert VR1. Al in minuut 1 werd de tegenstander verrast. Vanuit het middenveld speelde Amine Chantal V. aan. De doelvrouwe van De Fendert kwam uit haar doel en met een boogbal over haar heen zette Chantal V. de 0-1 op het bord. Een flitsende start zo’n vroeg gemaakte goal en een prima uitgangspunt voor de rest van de wedstrijd. Papendrecht was de betere ploeg en gaf geen kansen weg. In de 20e minuut leidde dit tot de verdubbeling van de score. Chantal V. speelde Petra aan en zij schoot de bal in het doel. Zeven minuten voor rust bereikte een uittrap van Papendrecht-goalie Ilse V. Chantal V. Zij speelde door naar Petra die voor de 0-3 ruststand zorgde.

In de rust werden drie wissels doorgevoerd. Marieke, Ilse S. en Britney namen de plaatsen in van Sam, Jolanda en Talitha. Net als in het eerste bedrijf werd ook in de tweede helft snel gescoord. In de 47e minuut verstuurde Fleur een strakke pass op Petra. Zij kon op de keepster van De Fendert af, passeerde haar en schoof de bal in het lege doel. Na ruim een uur voetballen speelde Chantal V. naar Noor. De keepster van de tegenpartij kreeg het harde schot van Noor niet onder controle en 0-5. In het laatste half uur gebeurde niet veel meer waardoor dat tevens de eindstand was. Papendrecht VR1 is daarom door naar de volgende ronde van de strijd om de beker van het district Zuid I.