woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Phoenix'17 Team 1 na vier wedstrijden nog ongeslagen

15 november 2021 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Team 1 van badmintonvereniging Phoenix'17 is goed op weg in de bondscompetitie. Na de eerste twee uitwedstrijden (tegen BC Oosterhout en Rillandia Smashers uit Kruiningen) met 3-5 gewonnen te hebben, wisten ze de eerste thuiswedstrijd (tegen Shuttlek uit Krimpen a/d Lek) met 6-2 en de wedstrijd van afgelopen vrijdag (thuis tegen BC Bavel) zelfs met 7-1 te winnen.

Het team bestaande uit: Sandor Matla, David Liu, Rob van Huissteden, Roan van der Molen, Kaj Petra, Angela de Ruijter, Ruth Houkes en Kelly Tittel speelt iedere wedstrijd in andere samenstellingen en de spelers halen op die manier het beste in zichzelf en elkaar naar boven waardoor er mooie en spannende partijen  te zien zijn.

Op dit moment staan ze op een mooie 3e plek, met 1 wedstrijd minder gespeeld dan FST en zelfs 2 wedstrijden minder gespeeld dan BC Oosterhoud. A.s. zaterdag spelen ze uit in Waalwijk tegen FST, de nummer 2 op dit moment. Kijken of ze hun zegereeks kunnen voortzetten.

Mocht je zin hebben om eens te komen kijken, dan ben je van harte welkom. Stuur een e-mail naar: info@phoenix17.nl en je wordt van alle informatie voorzien. Kijk ook eens op www.facebook.com/bcphoenix17 en proef de sfeer van deze club. Website: www.phoenix17.nl.

Zie ook:

Lees meer over:

badminton phoenix'17
Deel dit bericht met je vrienden!