zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

PKC F4 kampioen

31 oktober 2020 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Waar een klein dorp groot in kan zijn. Papendrecht is uitgegroeid tot het Korfbalbolwerk van Nederland. En wat doe je dan als je 5 of 6 jaar bent en je wilt met jongens en meiden een sport uitoefenen? Dan kies je voor korfbal.

Zo ook de jongens en meiden van PKC/Vertom F4.

In september begon voor deze sporters het avontuur. Voor het eerst wedstrijden spelen tegen een club uit de regio. De trainers Rinze en Stijn hebben de kids al snel de fijne kneepjes van de korfbal techniek en tactiek geleerd en zo ontpopte PKC  F4 tot een kampioenskandidaat. Helaas werden we allemaal geconfronteerd met de nieuwe coronamaatregelen, daar deze maatregelen heeft de KNKV besloten om de competitie als afgesloten kan worden beschouwd.

Ondanks dat de laatste wedstrijd niet meer gespeeld kon worden, was er voor PKC F4 een feestje. F4 stond bovenaan met een wedstrijd minder gespeeld.

PKC doet er alles aan om binding met spelers te houden en zo kunnen de alle kinderen trainen en onderling wedstrijdjes spelen. Zaterdag 31 oktober werd F4 in het zonnetje gezet met een mooie medaille voor het kampioenschap. En dat smaakt naar meer bij de jonge spelers. Voor nu is het trainen en hopen dat we het virus eronder kunnen houden.

Lees meer over:

kampioen pkc
Deel dit bericht met je vrienden!