PKC wint ruim van Groen-Geel na moeizame start

06 februari 2021 door de redactie

PAPENDRECHT - Op zaterdag 6 februari 2021 speelde PKC een thuiswedstrijd tegen Groen-Geel uit Wormer.

In tegenstelling tot wat de uitslag doet vermoeden, had PKC alles behalve een gemakkelijke middag. Groen-Geel speelde onbevangen en kon uitlopen naar een 6-9 voorsprong. Bij PKC geen Richard Kunst (schouderblessure), Groen-Geel speelde zonder Kevin Dik en Stijn Hoekstra. Nog voor rust kon PKC echter de achterstand repareren (9-9 rust).

In de tweede helft duurde het lang voor de thuisploeg echt uit kon lopen. Laurens Leeuwenhoek maakte zijn eerste minuten na een blessure aan zijn voet. In de slotfase liep PKC nog flink uit, door twee doelpunten van Jelmer Jonker en twee van Olav van Wijngaarden (die overigens nog een groene kaart kreeg). Een geflatteerde eindstand van 24-16, Groen-Geel verkocht haar huid duur.

Op de foto is te zien hoe Brett Zuijdwegt probeert de defensie van Groen-Geel te doorbreken met een doorloopbal.