zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Praktijk 4 People biedt gratis massages aan in landelijke campagne

3 mei 2021 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Praktijk 4 People doet mee aan een grote landelijke campagne om de gezondheidsvoordelen van een massage onder de aandacht te brengen. In mei worden er twee gratis massages gegeven aan iemand die dat ontzettend goed kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan zorgpersoneel, ondernemers en mensen die het (financieel) moeilijk hebben door COVID-19. Op deze manier dragen masseurs bij aan meer positiviteit en ontspanning in Nederland.

Kim Haksteen (Eigenaar Praktijk 4 People) geeft aan: "Ik doe mee aan de campagne #masserendoenwesamen omdat ik het zo belangrijk vind dat mensen een massage ondergaan zeker in deze tijden van Corona.
Een massage is geen luxe het is het levensonderhoud van je lichaam. Met deze campagne wil ik samen met de andere masseurs het belang van het massagevak onder de aandacht brengen. Daarom wil ik graag 2 gratis massages weggeven aan mensen die het echt verdienen!"

Inmiddels zijn er al honderden masseurs, verspreid over heel Nederland en België, die de handen ineen hebben geslagen in deze campagne om het vak van de masseur in een positief daglicht te zetten. Samen geven ze duizenden massages weg aan mensen die het echt nodig hebben.

Wil jij ook iemand opgeven? Dit kan door de praktijk een mail te sturen: info@praktijk4people.nl

Over Praktijk 4 People
In september 2020 is Praktijk 4 People aan de Biezen 21C geopend met het geven van diverse massages. Eerst werden de massages alleen voor vrouwen en kinderen gegeven, maar sinds april 2021 zijn de Hot Stone Massage, de Raindrop Technique en gewichtsconsulent ook voor mannen te boeken.

Zie ook:

Lees meer over:

massage Praktijk 4 People
Deel dit bericht met je vrienden!