vrijdag 21 januari 2022

Alles over Papendrecht

Foto: Richard van Hoek

Raadslid Sandra Verdoorn maakt overstap van PAB naar VVD

12 november 2021 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Sandra Verdoorn, in Papendrecht sinds 2018 lid van de gemeenteraad voor het PAB, heeft besloten zich voor de volgende raadsperiode opnieuw beschikbaar te stellen, maar dan voor de VVD. Dit blijkt uit een gezamenlijk persbericht dat is opgesteld door het PAB en de VVD.

Sandra is een vertegenwoordiger uit het bedrijfsleven en heeft zich de afgelopen periode vooral ingezet op het sociaal domein. “Ik heb de afgelopen jaren bij het PAB veel geleerd en me verder kunnen verdiepen in de politiek en achterliggend gedachtengoed. Daar ben ik het PAB en mijn collega’s van het PAB erkentelijk voor. Ik blijf deze raadsperiode, 2018-2022, dan ook de kiezers die op het PAB en op mij gestemd hebben trouw, maar geef er de voorkeur aan me in de volgende raadsperiode aan te sluiten bij de VVD; daar voel ik me, gezien de politieke uitgangspunten meer verwant mee”, aldus Sandra.

Dat volksvertegenwoordigers van partij overstappen komt vaker voor. In 2015 maakte Herman Nieuwstraten (ook) de overstap van het PAB naar de VVD.

Er is in dit geval geen sprake van verstoorde verhoudingen of een afsplitsing, maar van een weloverwogen besluit én op een natuurlijk en daarmee correct moment. Haar besluit was zowel voor het PAB als voor de VVD een verrassing. Beide partijen hebben in goed overleg de wens van Sandra besproken en respecteren haar besluit. Zij is een goed, betrokken en inmiddels ervaren raadslid dat zich voor de Papendrechtse gemeenschap wil blijven inzetten en daar gaat het om.

Foto bijschrift: Sandra Verdoorn (in het midden aan het woord) tijdens een recente netwerkbijeenkomst over armoede en schulden.

Lees meer over:

VVD PAB Sandra Verdoorn
Deel dit bericht met je vrienden!