maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Rabobank Papendrecht aan Brederodelaan blijft definitief gesloten

28 augustus 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De Papendrechtse Rabobank vestiging aan de Brederodelaan 2 op winkelpark De Meent gaat niet meer open en blijft dus definitief gesloten.

Op 4 augustus 2020 had Papendrecht.net nog geïnformeerd wanneer de vestiging op zou gaan en dat zou op dinsdag 1 september zijn, op de maandag, dinsdag en vrijdag.

Nu is er dus besloten om de vestiging niet meer te openen.

Ter onderbouwing geeft men aan:"Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet, via de Rabo Bankieren App of videogesprek. Door de coronacrisis is deze digitalisering versneld. Het bezoek aan onze vestigingen is afgenomen waardoor we dit besluit hebben genomen.

Wanneer u niet zelf naar de bank kunt komen, is er het Mobiel Adviesteam. Zij kunnen op afspraak bij u thuis komen. Bel voor een afspraak naar (078) 6 531 531.

Het Mobiel Adviesteam organiseert diverse inloopochtenden voor vragen over uw bankzaken bij bibliotheek AanZet in Papendrecht. Houd voor data de berichtgeving op de website van de bibliotheek in de gaten.

De geldautomaat en de sealbagautomaat aan de Brederodelaan in Papendrecht blijven totdat deze plaatsmaken voor de automaten van Geldmaat. De nieuwe locatie in Papendrecht en planning hiervan zijn nog niet bekend. Kijk voor meer informatie op www.locatiewijzer.geldmaat.nl

Om contant geld te storten (munten en briefgeld) verwijzen wij u naar Zwijndrecht (Beneluxlaan 7), Sliedrecht (Bonkelaarplein 25), Dordrecht (Spuiboulevard 210) of Ridderkerk (Sint Jorisplein 1-2). Onze vestigingen in Dordrecht en Ridderkerk zijn open en in Barendrecht en Zwijndrecht gaan op 1 september weer open".

Ook het ABN AMRO kantoor op winkelpark De Meent aan de Veerpromenade 24 gaat ook niet meer open.

Zie ook:

Lees meer over:

rabobank
Deel dit bericht met je vrienden!