woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Richard Vermeij start nieuw bedrijf Auto Vermeij

8 maart 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Richard Vermeij is een bekende ondernemer in Papendrecht met zijn cateringbedirjf Op Smaak Catering BV en met zijn andere bedrijf Vermeij Verhuur BV.

Door de coronamaatregelen is vrijwel alle omzet uit de verhuur weggevallen. Het cateringbedrijf liep gelukkig nog wel redelijk goed door, vooral door de bezorging. De omzetderving van de verhuur wordt nu opgevangen door de start van zijn nieuwe bedrijf Auto Vermeij.

Richard Vermeij heeft namelijk een opleiding motortechniek en ook ervaring met het repareren van auto's, wat nu goed van pas komt. Het bedrijf verkoopt tweedehands auto's en verzorgt allerlei soorten reparaties tegen een scherp tarief.

Richard legt uit:"In eerste instantie is de start van het bedrijf uit nood geboren, maar inmiddels heb ik zoveel geïnvesteerd, dat ik dit ook na de coronacrisis blijf doen. Het is sowieso raadzaam om risico's te spreiden. Ik heb ook nog een automonteur in dienst, die ik op de lange termijn graag bij het bedrijf wil houden. Op deze wijze voorkom ik dat er personeel in vaste dienst moet worden ontslagen bij een van de andere bedrijven."

De catering zal binnenkort worden uitgebreid dankzij een samenwerking met Thuisbezorgd.nl. Nu wordt er alleen in het weekend bezorgd, maar dan gebeurt dit alle dagen van de week.

Deel dit bericht met je vrienden!