Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Richard Vermeulen start Friet at Papendrecht aan de Eilandstraat

30 maart 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - In een tijd dat we nog midden in een lockdown zitten en er voor horeca alleen afhaal mogelijk is, heeft Richard Vermeulen het aangedurfd om een eigen frietzaak te beginnen aan de Eilandstraat 1, op de hoek met het Westeind.

Op vrijdag 16 maart is hij (voorzichtig) van start gegaan met Friet at Papendrecht. Iedere ochtend schilt hij zelf heel veel aardappelen, waarmee hij zijn verse friet bakt. En alles wat aan het eind van de dag overblijft, wordt weggooid, omdat de friet anders de volgende dag minder vers is. Verder  bijzonder: Richard verkoopt ook vegetarische frikadellen.

Richard Vermeulen komt oorspronkelijk uit Zeeuw Vlaanderen en woont sinds oktober 2020 in Papendrecht. De nieuwe frietzaak is alleen open voor afhaal, waarbij er maximaal vier mensen tegelijk welkom zijn in de winkel, op anderhalve meter afstaand van elkaar.

De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 16:00 tot 20:00 uur en zondag van 16:00 tot 19:00 uur. Binnenkort volgen er ruimere openingstijden.

Lees meer over:

Eilandstraat Frietzaak
Deel dit bericht met je vrienden!