maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Rietveld Licht uit Sliedrecht bouwt een nieuwe showroom

20 juli 2020 (door Hans Huisman)

SLIEDRECHT - Rietveld Licht uit Sliedrecht bouwt een nieuwe showroom in Sliedrecht aan de zijde van de snelweg A15. Dit gebeurt samen met A. van Andel & Zonen B.V. die verhuist van Hardinxveld-Giessendam naar Sliedrecht. 

Het winkelpand wordt in december opgeleverd door Unibouw uit Gemert die zorg draagt voor een hoogwaardig bedrijfspand. De bouwkundige begeleiding van het project wordt verzorgd door Rietveld Ontwikkeling uit Papendrecht.

De opening staat gepland voor in de herfst van 2021 en is dan 's werelds grootste lampenwinkel met 3 verdiepingen verlichting, later uit te breiden tot 5 verdiepingen.

Al meer dan 10 jaar werkt Rietveld Licht voor haar logistiek samen met A. van Andel & Zonen. Op dit moment zijn drie van vier bedrijfshallen van A. van Andel & Zonen in Hardinxveld uitsluitend gevuld met lampen van Rietveld Licht. In totaal ruim 300.000 stuks.

Over Rietveld Licht
Rietveld is in 1955 opgericht in Papendrecht met uiteindelijk twee lampenwinkels op de voormalige winkelcentrum De Meent in Papendrecht en later een filiaal in Zwijndrecht. Sinds 2003 gevestigd aan de Lelystraat in Sliedrecht en al vanaf 2006 online marktleider in consumentenverlichting in Nederland. Vanaf 2008 ook actief in tal van Europese landen; met al ruim 10 jaar een prominente positie in Duitsland en België. 

Lees meer over:

Rietveld Licht
Deel dit bericht met je vrienden!