vrijdag 21 januari 2022

Alles over Papendrecht

Sophia de Keizer lijsttrekker Papendrechtse VVD

1 november 2021 (door de redactie)

PAPENDRECHT - De leden van de VVD in Papendrecht hebben tijdens de algemene ledenvergadering op 26 oktober Sophia de Keizer gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Sophia de Keizer is sinds 2014 lid van de gemeenteraad namens de VVD. Eerst als raadslid en vervolgens als fractievoorzitter. Nu is zij voor het eerst de lijsttrekker van de VVD-fractie in Papendrecht.

De voorzitter van het VVD bestuur, Kees de Bruin, geeft aan: “We zijn zeer verheugd dat Sophia opnieuw beschikbaar is voor een nieuwe raadsperiode. Fijn dat de leden unaniem met deze voordracht ingestemd hebben.“

In een reactie op de stemming geeft Sophia de Keizer aan dankbaar te zijn voor het in haar gestelde vertrouwen: "Graag wil ik samen met het bestuur, de fractie en al onze leden de komende tijd ons liberale geluid laten horen. Naast onze huidige fractie kunnen we voor de komende raadsperiode een mooi aantal nieuwe gekwalificeerde (raads)leden gaan verwelkomen.

Achter de schermen is hard gewerkt aan een daadkrachtig verkiezingsprogramma. Hierin spreken we over hoe trots wij zijn op ons Papendrecht met z’n rijke verenigingsleven, hardwerkende ondernemers en de vele mooie voorzieningen die wij hebben én willen behouden; dat een gezonde, financiële basis daarvoor essentieel is; dat de gemeentelijke begroting er uiteindelijk een is waar de inwoners van Papendrecht over gaan; dat wij ons in willen zetten voor Papendrecht als een ondernemende, meedenkende en toegankelijke gemeente; dat er voldoende aandacht moet zijn voor een veilige, leefbare en fijne, groene woonomgeving; dat er evenwicht moet zijn tussen jong en oud, mens en dier. Wij staan als liberalen voor een gemeente waar je jezelf mag zijn; waar leven en laten leven uitgangspunt is, én voorop staat.”

Later dit jaar zullen de leden hun stem over de gehele kandidatenlijst uitbrengen en zal deze vervolgens bekend gemaakt worden.

Wilt u met de VVD meedenken en mee praten, dan kunt u dit kenbaar maken via S.dekeizer@vvdpapendrecht.nl. "We horen graag van u, zien er naar uit u te ontmoeten. De koffie staat klaar", aldus Sophia de Keizer.

Deel dit bericht met je vrienden!