zaterdag 23 januari 2021

Alles over Papendrecht

Archieffoto Sportgala 2020 (Foto: Guillaume Kortekaas)

Sportgala 2021 afgelast

6 oktober 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Vanwege de huidige coronamaatregelen heeft de organisatie van het jaarlijkse Sportgala besloten om het Sportgala van 2021 niet door te laten gaan.

Alhoewel door Papendrechtse sporters in het begin 2020 nog een aantal mooie prestaties werden neergezet, is er daarna in competitieverband maar weinig meer gesport.

De organisatie heeft aan: "We hebben we nog nagedacht over een alternatief Sportgala zonder Sportverkiezingen. Uiteindelijk hebben we daar vanaf gezien. We hadden grote twijfels of we met een Sportgala zonder Sportverkiezingen voldoende bezoekers zouden trekken om “De Willem” te kunnen vullen, terwijl zeer waarschijnlijk het virus dan ook nog niet weg zou zijn.

Al met al hebben we aan de gemeente laten weten dat we een keertje overslaan. Het is onze bedoeling om in het jaar 2022 weer een Sportgala te houden en daarin de sportprestaties van 2020 en 2021 mee te nemen.

Tenslotte wensen wij u allen veel gezondheid toe en spreken tevens de hoop uit dat we in 2022 weer met veel enthousiasme volledig kunnen sporten en het coronavirus snel zullen vergeten."

Zie ook:

Lees meer over:

sportgala
Deel dit bericht met je vrienden!