vrijdag 4 december 2020

Alles over Papendrecht

Start groot onderhoud Eksterstraat en omgeving

20 oktober 2020 (door De redactie)

PAPENDRECHT - De komende maanden wordt in de Eksterstraat en omgeving groot onderhoud uitgevoerd. Tot het groot onderhoud behoren de straten Eksterstraat, Nachtegaalstraat en een gedeelte van de Leeuwerikstraat. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de bestaande riolering en bestrating en aanplanten van nieuw groen. Mogelijk vallen de groenwerkzaamheden niet samen met de riolerings-verhardingswerkzaamheden. Dit is namelijk afhankelijk van het plantseizoen. Voor het tot stand komen van het ontwerp is een inspraakprocedure met de omgeving doorlopen die in oktober 2019 is afgerond.

Planning
Vanaf maandag 2 november 2020 starten de werkzaamheden. Deze worden gefaseerd in opeenvolgende fases uitgevoerd en duren naar verwachting circa vijf maanden tot in maart / april 2021. Dit is afhankelijk van onder andere de weersomstandigheden.

Bereikbaarheid
De voortgang van de werkzaamheden wordt regelmatig doorgegeven aan de hulpdiensten. Ter plaatse van het werkvak blijven de woningen bereikbaar met loopschotten. Parkeren van auto's moet buiten het werkvak gebeuren op plaatsen waar parkeren is toegestaan.

Aannemingsbedrijf De Kuiper Infra B.V. uit Hardinxveld-Giessendam voert het werk uit.

Deel dit bericht met je vrienden!