woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Steekpartij in de Hendrik Breitnerstraat

9 november 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op dinsdag 9 november omstreeks 22:10 uur ontving de politie een melding van een steekpartij in de Hendrik Breitnerstraat, een zijstraat van de Vincent van Goghlaan in de wijk Westpolder.

Bij een ruzie in de woning met waarschijnlijk drie andere mannen is een 32-jarige man in zijn hand gestoken. In zijn vlucht viel hij van de derde verdieping van de flat en raakte daarbij gewond. Er is een traumahelikopter geland en er zijn twee ambulances gearriveerd. Het slachtoffer is stabiel, maar wel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Jacht op daders
Zijn drie belagers wisten te ontkomen. Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving, spraken met getuigen en stelden sporen veilig. Er is nog niemand aangehouden.

Het is de tweede steekpartij in enkele weken tijd, want op zaterdag 23 oktober was er ook al een steekpartij in dezelfde wijk, een paar straten verderop in de Guido Gezellestraat.

Iets gezien of gehoord
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Ook camerabeelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera zijn welkom. U kunt uw informatie delen via 0900-8844 of via de gratis tiplijn 0800-6070.

Foto's: Papendrecht Media

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!