maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Hanneke van der Linden, Davi Spiller Beltrao en Iris Luyten

Succes voor Hanneke van der Linden, Davi Beltrao en Iris Luyten bij landelijke opstelwedstrijd

10 juli 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Drie leerlingen van CSG De Lage Waard hebben een certificaat ontvangen, omdat ze bij de beste 30 zijn geëindigd van het Concours Visions d’Europe. Het gaat om Hanneke van der Linden en Davi Spiller Beltrao uit 5 vwo en Iris Luyten uit 6 vwo.

De Alliance Française des Pays-Bas organiseerde het Concours Visions d’Europe. Elk jaar schrijven honderden leerlingen van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, die het vak Frans hebben gekozen, op een vastgestelde datum, een verhaal over een thema dat verband houdt met Europa. Het opstel moest dit jaar gaan over 'Wat betekent het voor jou om in Europa te wonen?’

Ongeveer 350 leerlingen uit heel Europa deden mee aan deze opstelwedstrijd. Door alle omstandigheden omtrent het coronavirus, heeft de feestelijke prijsuitreiking van het Concours Visions d’Europe in ‘Het Huis van Europa’ te Den Haag niet plaats kunnen vinden. De leerlingen ontvingen het certificaat daarom op CSG De Lage Waard in Papendrecht. Leendert van de Made, Le président de l’ Alliance Française in de Drechtsteden overhandigde het certificaat aan de leerlingen. Ook kregen ze een bioscoopbon en een boekje. Hanneke, Iris en Davi lieten zich van hun beste kant zien bij de opstelwedstrijd en laten een heel aantal leerlingen achter zich. Een knappe prestatie!

Zie ook:

Lees meer over:

De Lage Waard
Deel dit bericht met je vrienden!