woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Team 1 van badmintonvereniging Phoenix'17 herstelt knap na verloren seizoensopening

8 november 2021

PAPENDRECHT - Het 1e jeugdteam van Phoenix’17 moest in de seizoensopening een 6-2 verlies incasseren. Afgelopen zaterdag konden ze revanche nemen tegen dezelfde tegenstander, thuis in Sportcentrum Papendrecht. En dat lukte behoorlijk. Na een enerverende wedstrijd stond er na afloop een 4-4 gelijkspel op het wedstrijdformulier.

Louis openende de wedstrijd en won zijn eerste single vrij gemakkelijk. Maar in de dubbel met Dylan en Sean die daarop volgde bleken de tegenstanders te sterk en verloren ze in 2 sets. Stijn wist zich erg goed staande te houden in zijn eerste single, maar verloor nipt in de derde set. Na een aantal partijen ging het gelijk op en stonden ze 3-3 gelijk.

De laatste 2 dubbels werden tegelijkertijd gespeeld. Waar de ene dubbel vrij gemakkelijk werd gewonnen, werd de andere helaas net verloren. Zo dicht bij de overwinning moesten de vertegenwoordigers van de lokale club toch uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.

Na 1,5 jaar van enige competitie verstoken te zijn is het enorm wennen voor de spelers om in het wedstrijdritme te komen. Het was dan ook erg mooi om te zien dat ze deze wedstrijd al een flinke verbetering lieten zien t.o.v. hun eerste wedstrijd.

Mocht je zin hebben om eens te komen kijken dan ben je van harte welkom. Stuur een e-mail naar: info@phoenix17.nl en je wordt van alle informatie voorzien. Kijk ook eens op www.facebook.com/bcphoenix17  en proef de sfeer van deze club. Website: www.phoenix17.nl

Lees meer over:

badminton phoenix 17
Deel dit bericht met je vrienden!