maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Hierboven een foto van het interieur (Fotograaf Peter Baas)

Urban Streetfood Bar aan de Meentpassage heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan

12 april 2021

PAPENDRECHT - Urban Streetfood Bar aan de Meentpassage hoopt over enkele weken te openen, om te beginnen met het terras. Papendrecht.net mocht alvast een kijkje nemen, want het restaurant heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Het resultaat? Een bar/ restaurant met een wow-factor. De kaders zijn losgelaten: In het interieur, in de keuken en achter de bar.

Het interieur is gestyled volgens de laatste trends. Op de banken en stoelen een stoffering met een hoog ‘aaibaarheids-gehalte’. Op de muur 2 enorme ogen. Een neontekst vraagt zich af: How instagrammable are you? Nou, Urban Streetfood Bar is instagrammable. Even laten zien dat je bij Urban Streetfood Bar bent is geen suffe post dankzij het kleurrijke interieur en dito eten en drinken. Zelfs de gang naar het toilet is een vrolijke graffiti rijke wandeling.

Frozen cocktails, Tiki Style. Er zijn exclusieve merken gekozen. Glitters, goud en unicorns worden niet geschuwd. De ‘Instagrammable Cocktails’ zijn net zo lekker als dat ze eruitzien.

De afdeling Gin & Tonics zijn ook niet mis… Japanse Gin, Spaanse Gin en zelfs Finse Gin.

Wat hier uit de keuken komt, is toch wel waarom je ook echt naar Papendrecht moet komen. Chefkok en mede-eigenaar Maikel Terlouw heeft leren koken in Michelin sterrenrestaurants en draait al een paar jaar mee in de Willaertsgroup.

Deze man neemt nu zijn podium. Wat je proeft is een ontwikkelde smaak, authenticiteit en kennis. Al zijn opgedane inspiratie zit in de menukaart. Een kaart waar de bewuste foody enthousiast van wordt. Veel biologische producten.

Naast vis en vleesgerechten ook veganistische en vegetarische gerechten. Een kaart om de vingers bij af te likken. Ook leuk is dat het allemaal kleine gerechtjes zijn. Handig voor in de bento box. Je kan aanschuiven bij Urban Streetfood Bar voor een snel hapje en een drankje of een weldadig eetfestijn: Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Neem plaats op het verwarmde terras tot in de late uurtjes. Onder het motto ‘let the evening beGin’ is het prima vertoeven in Urban Streetfood Bar.

Lees meer over:

meent urban streetfood
Deel dit bericht met je vrienden!