maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Van Dam Zonwering viert 25-jarig jubileum

1 april 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op donderdag 1 april is het precies 25 jaar geleden dat Max van Dam vanuit zijn huis is gestart met Van Dam Zonwering.

Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en gevestigd aan de Geulweg 8 op industrieterrein Oosteind.

Op de foto staat rechts Max van Dam en links zijn zoon Jordi van Dam. Samen snijden ze een heerlijke taart aan om het jubileum te vieren.

Van Dam Zonwering levert een ruim assortiment van zonwering in alle vormen en maten, zowel voor binnen- als buiten. Denk hierbij ook aan knikarmschermen, screens, horren en hordeuren, terrasoverkappingen en markiezen. Ook hebben ze profesionele monteurs in dienst. Tevens beschikt het bedrijf over een grote voorraad onderdelen en assembleren zij veel producten in hun eigen fabriek.

Ondanks corona (of juist dankzij?) is het erg druk bij het bedrijf. Ze krijgen soms meer dan 150 telefoontjes per dag. Vanwege de drukte en omdat ze graag hun kwaliteit, service en bereikbaarheid hoog willen houden, hebben ze moeten besluiten om tijdelijk alleen nog nieuwe klanten aan te nemen uit Papendrecht, Alblasserdam (Rijkee zonwering) en Sliedrecht.

Voor meer informatie, zie www.vandamzonwering.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!