woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht verkoopt kantinevoorraad

5 maart 2021 (door De redactie)

PAPENDRECHT - Vanwege de coronarichtlijnen is de kantine van VV Papendrecht al maanden gesloten. De afgelopen periode hebben ze al een gedeelte van de voorraad verkocht via hun webshop. Van een groot deel van de producten begint de houdbaarheidsdatum in zicht te raken. Dit wil overigens niet zeggen dat u die producten niet meer kunt consumeren. Wel zou na die datum de kwaliteit achteruit kunnen gaan.

Aangezien het onduidelijk is wanneer de kantine weer geopend mag worden, is besloten om over te gaan tot leegverkoop van de kantinevoorraad. Het betreft onder meer diverse soorten bier, sportdranken als O2 en AA en frisdranken als ijsthee en cola zero. Ook snacks uit de diepvries gaan in de uitverkoop. Zowel losse producten kunnen gekocht worden als kratten of dozen. Bij losse producten is het kies & mix waarbij u minstens 6 artikelen dient te nemen. Alles gaat weg tegen bodemprijzen. Zo kost een krat met 24 flesjes speciaalbier inclusief statiegeld € 28,75 en een doos met 40 frikandellen € 13,00.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Kiki via 06-12673655. Zij kan u nadere informatie verschaffen en zal met u afspreken wanneer u langs kunt komen. Uiteraard dient u een mondkapje op te hebben en de anderhalvemeterregel en alle overige coronamaatregelen in acht te nemen. Contant betalen is niet mogelijk. U kunt alleen pinnen.

Lees meer over:

sportkantine vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!