dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Weer nipt verlies Drechtstreek 

5 oktober 2020

PAPENDRECHT - Voor de tweede week op rij liep Drechtstreek tegen een 0-1 nederlaag op. Op een nat en glad veld zonder publiek langs de kant moest het de drie punten aan Heukelum laten. Ook al gaf dat niet helemaal de veldverhouding weer en al kwam men enkele malen dicht bij de gelijkmaker, de ploeg miste te veel kansen en bleek niet in staat om te scoren. 

In de eerste helft was het spel van beide ploegen zeker in het begin van de wedstrijd rommelig en er werden heel wat foute passes verstuurd. Vooral bij de eindpass ging het regelmatig fout. Geleidelijk aan kwamen de ploegen beter in hun spel en daar ontstonden enkele aardige kansen uit. Zo was Daely van der Graaff dicht bij een goal maar zijn score werd geannuleerd wegens buitenspel. Heukelum leek wat moeite te hebben om de snelle Ties van Aggelen onder controle te brengen maar ook die kon niet echt gevaarlijk worden. 

In het begin van de tweede helft belandde een goed schot van Mark Kunst op de lat waardoor een score uitbleef. Kort daarna knalde Tijs den Dunnen de bal van dichtbij het doel net naast en uit de counter die daarop volgde wist de ingevallen Semih Kaplan de 0-1 te scoren. Dat was op dat moment tegen de verhoudingen in maar het doelpunt telde er niet minder om. Koen Lighaam dacht niet lang daarna de gelijkmaker te scoren maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. 

De wedstrijd werd wat feller en de duels werden harder. Heukelum, met de kleine voorsprong op zak, deed er alles aan om die voorsprong niet meer uit handen te geven. Dat resulteerde in enkele keiharde duels waarvan de overtreding van Sil van Putten op Ton Groffen in de ogen van de rustig leidende scheidsrechter Ngoumout echt over het randje ging. Van Putten kon met een directe rode kaart het veld verlaten. Kansen waren er daarna voor Drechtstreek nog wel maar zowel Max Voogelaar als Don Warner en Koen Lighaam zagen hun goede pogingen om de gelijkmaker te scoren mislukken. En zo stond de ploeg van Paul Koster, ondanks de redelijke prestatie, weer met lege handen. 

Volgende week speelt Drechtstreek in Dordrecht de lastige uitwedstrijd tegen Wieldrecht. Dat wordt ongetwijfeld een interessante ontmoeting waarin coach Koster er hopelijk in slaagt om zijn mannen zo te motiveren dat ze wel gaan scoren. Tegen het degelijk voetballende Wieldrecht zal het dat erg hard nodig hebben.  


 

Lees meer over:

voetbal vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!