dinsdag 9 maart 2021

Alles over Papendrecht

Weer vandalisme bij Kindcentrum Prins Constantijn: getuigen gezocht

16 september 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Helaas zijn er de afgelopen weken wederom meerdere vernielingen gepleegd aan/rondom kindcentrum Prins Constantijn op de Walmolen. Ruiten van de school werden vernield, speeltoestellen werden in brand gestoken/vernield en er werd rommel achtergelaten.

En dit keer waren de vandalen op de binnenplaats binnen de schoolmuren gekomen, via het dak.

De politie Papendrecht geeft aan:"Natuurlijk nemen wij de genoemde locatie regelmatig mee in onze surveillance. Toch willen wij ook een beroep doen op de directe buurtbewoners van het kindcentrum. Ziet u jongeren op het dak of rondom de school? Meld dit bij de politie via 0900 8844. Ziet u vernielingen gebeuren? Meld dit dan via 112. Maak foto’s of een filmpje van de daders en overleg deze met de politie. Met elkaar kunnen wij de daders pakken en deze onnodige vernielingen voorkomen!

Wethouder Kees de Ruyter beaamt dit in een reactie op Facebook: " Hier word ik als wethouder onderwijs toch een beetje chagrijnig over. Dit heeft geen enkele zin. Ons onderwijs investeert dagelijks in onze ‘toekomst’ en willen dit doen in goede, veilige en schone gebouwen. Hoop dat tips zullen leiden tot het opsporen."

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!