donderdag 2 december 2021

Alles over Papendrecht

Weer winst voor badmintonvereniging Phoenix’17

8 oktober 2020

PAPENDRECHT - Zaterdagochtend 3 oktober in alle vroegte is het eerste team van Phoenix’17 (David Lui, Sandor Matla, Rob Huissteden, Ruth Houkes en Annette van Hofwegen) naar Rijen afgereisd voor een wedstrijd tegen B.C. Bever. De aftrap was met de heren- en damesdubbel. Sandor en David wisten de eerste winst binnen te halen door hun partij in twee sets te winnen. Ruth en Annette hadden wat opstart problemen en hadden drie sets nodig om de winst alsnog op hun naam te schrijven. Vervolgens werden de singels gespeeld. De heren moesten tijdens de singels flink werken. Sandor liet in de tweede set echter niet veel ruimte meer voor de heer van B.C. Bever en won uiteindelijk met overmacht. Rob kreeg een zware tegenstander. De eerste set verloor hij maar hij kwam erg goed terug en wist er zelfs een derde set uit te slepen. Helaas verloor hij die nipt.

Beide dames wonnen hun singel in twee sets. De dames van B.C. Bever boden wel tegenstand maar de Phoenix’17 dames zaten goed in hun spel en waren te sterk voor hen.

Als laatste partijen werden de mix dubbels gespeeld. David en Ruth haalden al snel weer een punt binnen voor Phoenix’17. Rob en Annette maakten het heel erg spannend in die laatste partij.  De eerste set verloren zij in de verlenging. Ook hier werd het een derde set. Uiteindelijk de derde set in met verlenging verloren. Het scheelde heel weinig.

Met een 6-2 overwinning keerde  Phoenix’17 terug naar Papendrecht.

Lees meer over:

badminton phoenix'17
Deel dit bericht met je vrienden!