woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Zaterdag is Luc Panhuysen de hoofdgast bij Ben Corino in Studio De Witt

3 juli 2020

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Zaterdag 4  juli is Luc Panhuysen de hoofdgast van Ben Corino bij Studio De Witt. Panhuysen, historicus, publiceerde ondermeer het boek De Ware Vrijheid, een verhandeling over Johan de Witt. Tijdens dit gesprek wordt door de NTR-VPRO televisie opnames gemaakt voor het programma Andere Tijden Geschiedenis aflevering 3 Omwentelingen op het Binnenhof. Centraal in het gesprek staat de tijdsfase waarin de gebroeders De Witt leefden en de relatie tot het volk.

In het tweede uur de Actualiteiten
- Interview burgemeester Kolff over de verandering in de corona noodmaatregelen en demonstratie aanmeldingen van Black lives Matter en het actie comité tegen de corona spoed noodwet in Dordrecht
- Interview met Stefan van Drunen van het actie comité tegen de corona spoedwet over het verbod om zondag in Dordrecht te demonstreren.
- Het Parkhuis mag weer familie bezoek ontvangen, een reportage.
- Psychologe Machteld Stakelbeek maakte samen met muzikante Kiki Luitwieler een muzikaal theatercollege over levenskunst. De twee staan te popelen om hun voorstelling ten tonele te brengen. ‘Alleen Vandaag’ op 5 juli in première in Schouwburg Kunstmin. In de studio komt Machteld uitleggen wat de voorstelling inhoud.

Dichter van Dienst is Merel Meijers

In het derde uur de Politieke stamtafel

- Interview met directeur GGD ZHZ Karel van Hengel
- In de raadscommissie Fysieke Leefomgeving werd deze week gesproken over:

- Wonen, ruimte & klimaat
- Energietransitie, verkeer en mobiliteit

Met raadsleden blikken we terug op wat men nu eigenlijk heeft bereikt in dit overleg,

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM: Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Deel dit bericht met je vrienden!