zondag 23 januari 2022

Alles over Papendrecht

Zuidweg Oogcontact gaat verhuizen naar voormalig pand De Gruijter

7 januari 2022 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Een paar maanden geleden is kantoorboekhandel De Gruijter aan de Brederodelaan gestopt met hun winkel. Inmiddels is bekend dat het pand een nieuwe bestemming gaat krijgen, want Diana Zuidweg van Zuidweg Oogcontact heeft vandaag bekendgemaakt te gaan verhuizen naar het pand op de Brederodelaan. Momenteel is de opticien nog gevestigd aan de Veerpromenade 23.

Op haar Facebookpagina geeft ze aan: "Onze droomwinkel komt op een mooie doorstroomlocatie, omringd door andere winkels en is maar liefst 300m2 gelijkvloers. Oftewel, nog meer kans op écht oogcontact, zowel in de winkel als op straat.

We vinden het super gaaf dat we het nu kunnen delen met jullie allemaal. De geruchten gingen al volop en er waren zelfs geschrokken vragen "Gaan jullie weg?". Natuurlijk gaan wij niet weg. Meer dan ooit hebben wij ongelooflijk veel plezier met onze klanten én met elkaar, dus wij zijn niet te stoppen."

De komende maanden wordt de ruimte, die volledig is gestript, flink verbouwd en opnieuw ingericht. De verhuizing is in het najaar van 2022 gepland.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!