maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

06
apr

Binnen 3 dagen een zakelijk krediet afsluiten

Wil jij jouw bedrijf laten groeien, maar heb jij als ondernemer niet voldoende financiële ruimte om al jouw groeiplannen te bekostigen? Een bedrijfskrediet biedt uitkomst. Als een zakelijk krediet wordt goedgekeurd, bijvoorbeeld door een grootbank of een niet-traditionele kredietverstrekker, kun je het geldbedrag binnen 3 werkdagen op je rekening verwachten. Aan beginnende ondernemers wordt aangeraden om een bedrijfskrediet aan te vragen bij een niet-traditionele kredietverstrekker, omdat zij meestal een stuk coulanter zijn in het toekennen van kredieten aan startende bedrijven.

Populaire financieringsvorm voor bedrijven
Een zakelijk krediet kan gebruikt worden om jouw bedrijf te laten groeien, maar sommige bedrijven kiezen er noodgedwongen voor om de financiële ruimte te gebruiken om een periode te overbruggen. Bedrijven die hard getroffen zijn door de pandemie krijgen hierdoor extra financiële ruimte om hun bedrijf te kunnen blijven runnen. Maar geld lenen kost nou eenmaal geld, dus je betaalt altijd rente over een lening. Bovendien ben je bij een zakelijk krediet hoofdelijk aansprakelijk voor het terugbetalen van het krediet. Daartegenover staat wel dat een zakelijk krediet vaak goedkoper en flexibeler is dan allerlei losse leningen. Daarom is een doorlopend krediet een van de meest populaire financieringsvormen voor bedrijven.

Snel een zakelijk krediet afsluiten
Benieuwd welke kredietverstrekker het meest geschikt is voor jouw leendoel en het benodigde leenbedrag? Overweeg SwishFund! Zij zijn een zakelijk financieringsplatform dat zich met name richt op het MKB. Uiteraard moet je wel aan verschillende voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een zakelijk krediet. Wil je een zakelijke financiering aanvragen bij SwishFund? Lees hieronder waaraan je moet voldoen.

  • Je hebt je als bedrijf ingeschreven bij de KvK
  • Je bent in het bezit van een geldig KvK-uittreksel
  • Je hebt een zakelijke bankrekening
  • Je bent 12 maanden of langer actief als ondernemer
  • Je kunt een jaaromzet overleggen van tenminste €50.000

De zakelijk kredietaanvraag kun je online regelen. Op basis van de ingestuurde gegevens neemt een medewerker van SwishFund binnen 24 uur contact met je op.

Deel dit bericht met je vrienden!