dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

16
jul

De leukste bedankjes om aan je gasten te geven

Is 2021 het jaar van jullie grote dag? Door de versoepelingen kunnen we eindelijk weer met grotere groepen mensen bij elkaar komen en de kans is groot dat jullie dan goed willen uitpakken met jullie bruiloft. Er moet voor zo’n dag natuurlijk veel geregeld worden. Zo heb je bijvoorbeeld ook trouwbedankjes nodig die je aan het einde van het feest aan je gasten geeft. Vooral na een jaar zoals afgelopen jaar is het fijn om ze met deze presentjes te laten weten dat je blij was met hun komst. Dit artikel geeft je een paar mogelijkheden op dit gebied!

Flesjes olijfolie

Het is natuurlijk het leukste als het trouwbedankje past bij het echtpaar. Houden jullie bijvoorbeeld erg van koken of zien mensen jullie als echte Bourgondiërs? Dan kan het leuk zijn om gepersonaliseerde flesjes met olijfolie uit te delen aan je gasten. Je kunt de flesjes dan laten voorzien van jullie namen en de datum van de bruiloft. Je kunt olijfolie erg lang bewaren, dus de gasten kunnen het ook als decoratie in de keuken zetten. Zo worden ze iedere dag herinnerd aan jullie mooie trouwdag.

Goodiebag of giftbox

Wil je echt uitpakken met de trouwbedankjes? Kies er dan voor om goodiebags of giftboxen samen te stellen. Laat dan papieren zakjes bedrukken met jullie namen en voorzie deze van leuke kleine items om mee te geven aan je gasten. Denk dan aan aanstekers bedrukken of gepersonaliseerde pennen. Je kunt ook gaan voor een giftbox en tape bedrukken met jullie namen om de box zo extra feestelijk te maken. Leg ze klaar op een tafel bij de uitgang zodat de gasten ze mee kunnen nemen wanneer het feest ten einde is.

Customized waterfles

Geef je liever een presentje met een knipoog? Dan kun je ook kiezen voor gepersonaliseerde waterflessen. Tijdens een bruiloftsfeest wordt er aardig wat alcohol gedronken, dus wat extra vocht in de ochtend is dan misschien erg welkom. Je kunt dan nog een kaartje aan de fles hangen met een persoonlijke dankboodschap. Als je voor een duurzaam alternatief wil gaan kun je kiezen voor kartonnen waterpakjes, of een gepersonaliseerde Dopper.

Chocola met namen of foto

Met chocola als trouwbedankje zit je altijd goed! Het leuke hieraan is dat je veel keuzemogelijkheden hebt. Zo kun je gaan voor een chocoladereep met een gepersonaliseerde wikkel met jullie namen en trouwdatum erop. Ook zou je kunnen kiezen voor kleine chocolaatjes die voorzien zijn van een foto van het bruidspaar. Of wat dacht je van Tony Chocolonely, de duurzame chocoladereep? Trouw je in de zomer? Houd er dan wel rekening mee dat je de chocoladepresentjes koel bewaard

Deel dit bericht met je vrienden!