maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

19
apr

Hulp bij het syndroom van Tietze

Heeft u zelf het syndroom van Tietze? Of heeft u een familielid of nabije relatie met de reumatische aandoening? Dan is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over wat de reumatische aandoening precies inhoudt.

Wat is het syndroom van Tietze?
Bij het syndroom van Tietze is er sprake van een ontsteking van de kraakbeenverbindingen tussen een of meerdere ribben en het borstbeen. In medische termen zijn dit de ‘cartilago costalis’. Wanneer u het syndroom van Tietze heeft kan het lijken alsof u last van uw hart. Echter duidt de vervelende pijn op de borst in dit geval op iets anders. Het syndroom van Tietze behoort tot een reumatische aandoening.

Wanneer u opzoek bent naar hulp bij het syndroom van Tietze kan de informatie overweldigend zijn. Er zijn veel mogelijke behandelingen. BreinMedicijn wilt u helpen bij het vinden van de meest effectieve behandeling voor uw persoonlijke klachten en behoeften. Doe de gratis test op de website om erachter te komen wat u nodig heeft.

Verder is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van uw syndroom van Tietze. BreinMedicijn geeft uitgebreid informatie over de oorzaken, symptomen en mogelijke behandelmethoden. Ook bieden ze hulp bij andere problemen zoals spanningshoofdpijn. Het is ten alle tijden belangrijk om hartklachten bij pijn op de borst door een cardioloog in het ziekenhuis uit te sluiten.

Herkent u een van de volgende symptomen: hartkloppingen, benauwdheid, duizeligheid en/of vermoeidheid. En heeft u pijn aan uw borst? Dan duiden uw klachten mogelijk op het syndroom van Tietze. Ga zorgvuldig met uw gezondheid om en sluit eventuele aandoeningen uit. Doe de gratis test op brein-medicijn.nl en kom erachter of uw klachten werkelijk duiden op het syndroom van Tietze. Bezoek de website voor meer informatie over het behandelprogramma en ervaringen van cliënten.

Deel dit bericht met je vrienden!