woensdag 4 augustus 2021

Alles over Papendrecht

29
mei

Jouw zoektocht naar een nieuw bankstel

Ben jij op zoek naar een nieuw bankstel? Een nieuw bankstel kopen is niet altijd even makkelijk. Als consument wil je natuurlijk de beste prijs-kwaliteitsverhouding, daarnaast moet het bankstel ook qua uiterlijk voldoen aan jouw wensen. Het is de bedoeling dat je jarenlang plezier kan hebben van jouw nieuwe bank. Daarnaast zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden, hoeveel ruimte mag de nieuwe bank innemen? Ga je voor een stoere bank in leder? Is er genoeg plek voor een loungebank? Welke banken passen er binnen het budget? Genoeg stof om dus eens over na te denken. In deze blog vertellen we je meer over een unieke meubelformule die wellicht al wat zorgen bij je weg kan nemen.

Fabrieksverkoop

Je wilt natuurlijk een mooie bank die lang meegaat, een bankstel dat past binnen je interieur en daarnaast ook past binnen het budget. Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met een fabrieksverkoop kan je bankstel wel tot 50% goedkoper zijn dan met een normale verkoop. Wij nemen de partij Urbansofa eens als voorbeeld. Deze partij heeft een logistiek systeem ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om je bankstel te leveren zonder externe schakels als een importeur, distributeur en groothandel. Al deze tussenschakels zijn vaak de boosdoeners wanneer het gaat om een hoge prijs van je nieuwe bankstel. De externe schakels leveren namelijk werk en hier moet uiteraard ook voor worden betaald. Bij fabrieksverkoop wordt je bankstel direct geleverd vanuit de fabriek waar deze is geproduceerd. Door te kiezen voor fabrieksverkoop ben je verzekerd van een lage prijs!

Wat merk jij hiervan?

Als consument merk je weinig van het proces dat achter de fabrieksverkoop schuilt. Het gehele logistieke traject vindt namelijk achter de schermen plaats. Voor service en garantie ben je gewaarborgd door de meubelwinkel waar jij je Urbansofa hoekbank hebt uitgekozen. Wat jij als consument wel werkt is dat je dus tot 50% kan besparen op je nieuwe bankstel. Een ander bijkomend voordeel is dat fabrieksverkoop ook de levertijd verkort, dit komt doordat de externe schakels binnen het logistieke traject worden uitgeschakeld.
Urbansofa

Ben jij nieuwsgierig naar de bankstellen die jij kunt aanschaffen via fabrieksverkoop? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Urbansofa. Naast een webshop heeft Urbansofa ook verschillende verkooppunten waar jij de verschillende modellen banken, stoffen en opties kunt bekijken. Wel zo prettig om de verschillende bankstellen ook in het echt even te bekijken, zo weet je zeker dat deze helemaal naar wens is. Wij snappen dat je zo snel mogelijk in de hoek van je nieuwe bank wilt ploffen, dus het is erg prettig dat je de nieuwe bank snel wordt geleverd!

Deel dit bericht met je vrienden!