donderdag 21 januari 2021

Alles over Papendrecht

29
jul

Onbeperkte sim only internet bundels groeien door thuiswerkers

(door )

Ons Papendrecht kent veel forenzen en studenten die in andere steden actief zijn. Wat heeft dit met elkaar te maken? Juist deze combinatie zorgt mede voor een flinke stijging in de vraag naar ‘onbeperkt sim only internet abonnementen’. Werkend Papendrecht werkt veel vanuit ‘huis’. Echter, wordt ‘thuiswerken’ breder getrokken dan echt in je eigen huis.

Werken in Papendrecht
Thuiswerken houdt ook in dat men niet alleen uit huis werkt, maar ook buitenshuis. Sinds de corona pandemie wijken mensen met een kantoorbaan ook uit naar externe locaties waar zij kunnen werken. Er wordt vaker op afstand gewerkt, bijvoorbeeld in parken rondom Papendrecht. Na onderzoek van sim only abonnementen vergelijker simonlycheck.nl zijn de populairste “thuiswerk parken” het Vijverpark en het Vondelpark.

Het verband met onbeperkt sim only internet bundels
Er is een toename te zien in de vraag naar onbeperkt sim only internet. Daar zijn meerdere redenen voor. Enerzijds wordt er nu meer op afstand gecommuniceerd. Het gebruiken van bijvoorbeeld videobellen kost meer data, waardoor consumenten eerder een onbeperkt internet abonnement afsluiten. Anderzijds is er een toename in personen die buitenshuis werken, waarbij het hebben van onbeperkt internet via een sim only abonnement interessanter is.  Met een sim only onbeperkt internet bundel werkt men nu op afstand, bijvoorbeeld met een mobiele hotspot of een mifi router.

Studenten een groot aandeel in de stijgende vraag naar meer data
De stijgende vraag naar data en het gebruik van onbeperkt abonnementen komt ook door studenten. Studenten hebben geen vaste internet abonnementen, maar wel vaker een sim only abonnement. Er zijn minder locaties waar studenten kunnen werken aan school, waardoor ze genoodzaakt zijn om hun bundels of hun abonnement aan te passen. Daarom is het voordeliger een sim only abonnement met onbeperkt internet en laptop / tablet te gebruiken via telefoon hotspot. Hotspot is hot!

Waarom is een hotspot zo populair geworden?
Een hotspot kan iedereen gebruiken zolang ze in bezit zijn van een mobiel of mifi router. Vooral in deze tijd is de vraag naar internet steeds groter. Men zit vaker thuis, of werkt buitenshuis met hun laptop of tablet. De hoge internetsnelheden is een andere reden waarom de hotspot populair.is. Via een android telefoon hebben de grotere providers gemiddeld 40 mbps. Dit is een prima snelheid om alle werkgerelateerde dingen te doen, zelfs Zoom gesprekken, Google Hangout, Facetime, Skype meetings etc.

Prepaid internet wordt vaker gekozen
Het valt ook op dat prepaid internet de afgelopen maanden een stijging in populariteit meemaakt. Men toont meer interesse in prepaid, en in het specifiek prepaid internet. Dit valt ook goed te combineren met een hotspot. Door een prepaid simkaart te gebruiken, weet je exact hoeveel prepaid internet je hebt en kun je het naar eigen wens opwaarderen. Dit kan niet alleen voordeliger uitpakken, het betekent ook dat je niet zonder te weten over je bundel heen gaat. Zo kun je zonder problemen je hotspot gebruiken en niet vastzitten aan een abonnement, wat vooral handig is als je jouw kosten meer in eigen hand wilt hebben.

Hierdoor wordt onder studenten ook weer wat vaker voor prepaid internet of een prepaid data simkaart. Er is namelijk minder behoefte aan bellen, omdat studenten dit met een internetverbinding ook kunnen doen (waarbij videobellen steeds gebruikelijker wordt). Dat betekent dat vooral voldoende data voor studenten, maar ook voor andere groepen consumenten, de hoogste prioriteit heeft. Zo is het ook gangbaar voor mensen die reizen om voor een data simkaart te kiezen en op die manier gebruik te maken van voordelig prepaid internet.

 

Deel dit bericht met je vrienden!