zaterdag 23 januari 2021

Alles over Papendrecht

13
jul

Online cursus tot slotenmaker

(door Hans Huisman)

COVID-19 zorgt voor onzekere tijden, ook in Papendrecht. Vele mensen werken thuis of mogen nu zelfs minder werken. Sommige moesten zelfs vrezen voor hun werk. Vanwege deze gebeurtenissen heeft een slotenmaker uit Amsterdam besloten om een online slotenmaker cursus te houden!

De cursus zal bestaan uit ongeveer 40 video’s van maximaal 10 minuten per video. De video’s zorgen ervoor dat jij steeds meer vaardigheden leert om een slotenmaker te kunnen worden. Hierdoor kan jij uiteindelijk bijklussen of carrièreswitch maken als slotenmaker.

Voor wie is de cursus
Een slotenmaker zijn is niet voor iedereen weggelegd. Het is namelijk een lastig beroep, maar met onze cursus kun jij al de meeste behoeftes van klanten en huishoudelijke taken beantwoorden. In onze cursus vragen wij ook om fysieke inspanning en oefeningen. Dit zijn belangrijke oefeningen voor als jij nog nooit een boormachine bijvoorbeeld heb vastgehad. Voor een ervaren timmerman of klusjesman zal dit onderdeel minder van belang zijn.

Onze cursus zal daarom vooral geschikt zijn voor mensen met een beetje technische achtergrond en zelfvertrouwen met de verschillende gereedschappen. Daarnaast is het ook een pré als je ervaring hebt in het boren van metaal en het werken met hout. Bij onze cursus is het handig als je technische zaken snel oppakt nadat ze een á twee keer zijn voor gedaan in een video.

Onderscheid met andere cursussen
Onze online cursus is meer gericht op de praktijk, in tegenstelling tot vele andere cursussen. Bij een standaard cursus zit je vaak in een klaslokaal of tegenwoordig online in een zoom meeting. Hierdoor kan je vaak pas vele weken of zelfs maanden later het daadwerkelijk in praktijk uitvoeren.

Een ander bijkomend voordeel is dat de online cursus altijd bereikbaar is jouw laptop of telefoon. Hierdoor heb je altijd toegang tot een specifieke les of onderdeel en kan je nooit onwetend zijn bij een klant!

Lees meer over:

slotenmaker
Deel dit bericht met je vrienden!