donderdag 5 augustus 2021

Alles over Papendrecht

25
jun

Waar kan een financieel adviseur u bij helpen?

Bent u nog goed verzekerd? Is het voordelig om uw hypotheek over te sluiten? Of kunt u een lening afsluiten voor een nieuwe auto? Dit zijn allemaal vragen die u kunt hebben met betrekking tot uw financiële situatie. Maar aan wie kunt u deze vragen eigenlijk stellen?

Een financieel adviseur kan u helpen bij vragen over uw financiële situatie en wensen. Ook kan een adviseur u helpen bij het afsluiten van nieuwe financiële producten, zoals verzekeringen, leningen en hypotheken.

Besparen op vaste lasten
Een financieel adviseur zoekt voor u de juiste financiële producten die passen bij uw situatie en wensen. Door samenwerkingen met de juiste serviceprovider geeft uw adviseur een advies op basis van de beste producten met de scherpste tarieven. Hierdoor kunt u veel geld besparen op uw vaste lasten. Wist u dat u wel meer dan € 400,- per jaar kunt besparen als u jaarlijks uw zorgverzekering en energiecontract opnieuw laat berekenen? Lees hier hoe u per product geadviseerd kan worden.

Verzekeringen
Wanneer een adviseur een aanstelling in verzekeringen heeft, kan de adviseur u helpen bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen die u nodig heeft. Een aantal verzekeringen zijn verplicht, zoals een zorgverzekering of een WA autoverzekering als u een auto heeft. De adviseur kan dit voor u regelen. Gaat u verhuizen en wilt u opnieuw naar uw verzekeringen kijken? Ook hier kan een financieel adviseur u bij helpen. Zo weet u zeker dat u niet oververzekerd bent, maar ook zeker niet onderverzekerd!

Hypotheken
Wanneer een financieel adviseur een aanstelling heeft bij een serviceprovider voor hypotheken, is het ook mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Daarnaast kan een financieel adviseur u helpen met het beantwoorden van uw hypotheek gerelateerde vragen, of helpen met het oversluiten van uw hypotheek.

Kredieten
Als een financieel adviseur ook een aanstelling heeft bij een serviceprovider voor kredieten dan is het ook mogelijk een krediet af te sluiten. Dit kan een particuliere of zakelijke krediet zijn.

Schade
Als u schade heeft en een verzekering heeft afgesloten via een adviseur, dan helpt deze u verder. Een schade is natuurlijk vervelend, dan is het fijn dat iemand met ervaring en kennis met u mee kan kijken en u helpt bij het indienen van uw schade bij uw verzekeraar.

 

Lees meer over:

financieel adviseur
Deel dit bericht met je vrienden!