maandag 2 augustus 2021

Alles over Papendrecht

22
jun

Welke auto DVD speler nodig voor de auto vakantie

Tijd voor vakantie! De koffers zijn ingepakt, de auto is volgeladen en ook de caravan is eindelijk weer spik en span. Nu staat er een autorit van een, twee, of misschien zelfs drie dagen voor de boeg, maar hoe komen de kinderen die tijd door? Met een auto DVD speler vliegt de tijd voorbij. Welke komt bij jou goed tot zijn recht?

Met kinderen in de auto zitten, kán heel gezellig zijn. Het ene potje ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ na de ander, kentekenplaten- of rode auto’s tellen, en ook de standaard vakantie-playlist kan niet missen. Voor even dan. Zodra je een zit van een uurtje of drie achter de rug hebt, is het met de pret wel een beetje gedaan. En dan hoef je ‘nog maar een paar (duizend) kilometer’. Om een vermoeiende reis te voorkomen, is een auto DVD speler een perfecte optie. In dit artikel zetten we de beste tips en voordelen op een rijtje.

Autorit in stilte
Terwijl je kinderen de ene serie of film na de ander bingewatchen, krijg jij daar niet zoveel van mee. De meeste portable dvd-spelers worden namelijk geleverd met een koptelefoon of een setje oortjes erbij, zodat de overige inzittenden geen last hebben van het geluid. Kan manlief zich focussen op de weg, en vrouwlief wegkwijnen bij die ene roman die al een tijdje in de boekenkast lag te verstoffen.

De tijd gaat sneller
Altijd wanneer je een serie kijkt, lijkt de tijd voorbij te vliegen. Thuis, terwijl je wacht, maar ook onderweg. Voor jou, maar ook voor je kinderen is een auto DVD speler daarom een perfecte tijddoder, omdat de focus hierdoor minder ligt op het aantal nog te rijden kilometers.

Verschillende soorten en maten
De zogenoemde portable dvd-spelers bestaan in verschillende soorten en maten. Zo heb je de portable dvd-speler voor op de hoofdsteun, een inklapbare variant en tot slot nog de variant die geleverd wordt inclusief tv-tuner. Ook wat betreft het formaat van de auto DVD speler bestaan er genoeg mogelijkheden, want de auto DVD spelers komen letterlijk in ieder formaat wenselijk. Pocketsize, het ‘gemiddelde’ formaat, een ietwat groter formaat of een formaat dat eigenlijk niet veel afwijkt van het tv-scherm dat jullie van huis uit gewend zijn. Daarnaast zijn veel auto DVD-spelers makkelijk op te bergen, waardoor ook de kans op diefstal aanzienlijk afneemt. Ideaal!

Deel dit bericht met je vrienden!