Alles over Papendrecht...
03feb 2006

Politie zoekt getuigen van poging tot overval

PAPENDRECHT – Een groep van ongeveer acht personen van naar schatting 15 jaar oud, heeft op 3 februari geprobeerd een de kinderkledingwinkel ‘Het Matroosje’ aan de Pieter Langendijkstraat te overvallen. De groep kwam rond 19.45 uur de winkel binnen waar op dat moment een personeelslid aanwezig was. Eén van de acht riep dat het om een overval ging en dat hij geld wilde. Het personeelslid deed dat niet, waarna het achttal onverrichterzake afdroop en in onbekende richting wegging.

Bij de poging tot overval is geen geweld gebruikt en niemand raakte gewond. De politie heeft direct een onderzoek opgestart en hield op 4 februari drie jongens van 13, 14 en 17 jaar uit Papendrecht aan op de Constantijn Huygenslaan (de 13- en 14-jarige) en de Rembrandtlaan (de 17-jarige). Zij zijn verhoord en in de loop van 4 februari in vrijheid gesteld. De politie zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval en vraagt hun te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de politie in Papendrecht.Deel dit bericht met je vrienden!