Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gezochte man aangetroffen onder lattenbodem van kinderbedje'
10dec 2018

Gezochte man aangetroffen onder lattenbodem van kinderbedje

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Op zondagmorgen 9 december gingen agenten van het basisteam in alle vroegte naar de Staringlaan. In een woning in deze straat zou een 39 jarige man, zonder vaste woon of verblijfplaats, verblijven die nog gesignaleerd stond voor 64 dagen hechtenis naar aanleiding van een schademaatregel met betrekking tot de Wet Terwee.

Toen deze aan de deur gingen deed de vrouw des huizes open. De machtiging tot binnentreden bleek niet nodig, want de agenten werden binnen gelaten. Na een onderzoek in alle kamers van de woning werd de gezochte man niet aangetroffen. De vrouw des huizes vermoedde dat de man mogelijk al naar zijn werk was. Toch werd het één en ander niet vertrouwd en werd er doorgezocht.

In de slaapkamer van het dochtertje werd er onder de lattenbodem van het kleine kinderbed de gezochte man aangetroffen. Na het verwijderen van het matras en de lattenbodem gaf de man zich direct gewonnen en werden hem de handboeien omgedaan. De man werd overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht. Daarna zal hij worden overgebracht naar een gevangenis voor het uitzitten van de opgelegde hechtenis.

Kerst en Oud & Nieuw zal hij in de gevangenis moeten uitzitten als hij de schademaatregel voor die tijd niet betaalt.Deel dit bericht met je vrienden!