Alles over Papendrecht...

Sinterklaas

Oh, kom er eens kijken, ………….Zie ginds komt ………………….

Het is weer bijna zover. Ook dit jaar zal Sinterklaas met ongeveer 100 Zwarte Pieten naar Papendrecht komen. De Sinterklaasintocht, die door Tafelronde 140 Papendrecht wordt georganiseerd, vindt plaats op 14 november 2015. De goedheiligman en zijn gevolg worden om 13.00 uur verwacht bij de sinterklaasintocht in de jachthaven van Papendrecht.

Zoals voorgaande jaren worden er in en rondom de jachthaven vooraf de nodige activiteiten georganiseerd. Er is muziek, Excelsior Papendrecht, Excelsior Alblasserdam en de Knotkids zullen een repertoire ten gehore brengen. Ook worden er warme dranken zoals koffie, thee en chocolademelk verkocht. Ook zal er een balonnenwedstrijd zijn.

Nadat de burgemeester van Papendrecht Sinterklaas heeft verwelkomd en Sinterklaas de kinderen van Papendrecht heeft toegesproken, vindt de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats. De kleurplaat is te vinden op de website www.sintpapendrecht.nl

  

Sinterklaas met zijn pieten

Om circa 14:00 uur begint de sinterklaasoptocht door Papendrecht. Dit jaar zal een iets andere route worden afgelegd als voorgaand jaar. 

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hebben zoals elk jaar weer voldoende strooigoed bij zich, er zullen dus voor iedereen voldoende pepernoten en snoepgoed zijn.

Tafelronde 140 Papendrecht organiseert deze sinterklaasintocht en sinterklaasoptocht met de hulp van vele sponsoren en vrijwilligers. Naast het mogelijk maken van een leuke intocht voor jong en oud, gaat Tafelronde 140 Papendrecht er met het organiseren van de intocht vanuit dat er voldoende geld wordt ingezameld voor een goed doel. De ingezamelde sponsorgelden kwamen vorig jaar en dit jaar ten goede aan Metakids, een stichting die opkomt voor de belangen van kinderen met een stofwisselingsziekte.De Sinterklaasintocht wordt mogelijk gemaakt door Tafelronde 140 Papendrecht.

Voor meer informatie: www.rt140.com

Kom dus ook met uw kinderen lekker genieten van de sinterklaasintocht en de sinterklaasoptocht in Papendrecht. We hebben ook nog de volgende artikelen over de sinterklaasintocht en de sinterklaasoptocht: