Wings te sterk voor DES

24 december 2007

PAPENDRECHT - Sommige wedstrijden calculeer je in als je naar de ranglijst kijkt. Vandaag kreeg DES het Haagse Wings op bezoek. Wings staat tweede op de ranglijst.
Verder moest DES aantreden zonder Gerbert Toes en Andre Kraaijeveld. Ook het tweede team kampt met blessures waardoor een aantal spelers van het eerste team een dubbel programma moesten draaien.

Het werd dan ook snel duidelijk dat Wings een maatje te groot was voor de Papendrechters.
Fouten en balverlies in de aanval van DES werden door Wings keihard afgestraft en DES keek al snel tegen een achterstand aan.
Na 30 minuten spelen konden de mannen gaan rusten met een stand van 12-22 in het voordeel van de Hagenezen.
Ook de tweede helft was Wings een stukje te sterk voor DES en de Papendrechters lieten de wedstrijd gelaten over zich heen komen.

De eindstand werd 25-38 in het voordeel van Wings. Het werd ,na de wedstrijd, nog even dringen om te douchen want in 4 van de 6 kleedruimtes in sporthal de Donck waren de douches gesloten in verband met de legionella bacterie.
Toen iedereen eindelijk schoon was kon het jaar afgesloten worden met de traditionele Kerstborrel. Over twee weken speelt DES weer thuis tegen de nummer 3, Gemini.

Bijschrift foto : Alvin van der Kuil probeert tevergeefs door de verdediging van Wings door te dringen .