Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'PKC bouwt verder met Technische Staf'
08feb 2011

PKC bouwt verder met Technische Staf

PAPENDRECHT -Drie jaar geleden heeft PKC met de komst van Ben Crum en Jan de Jager een nieuwe koers ingezet om te werken aan een jonge, talentvolle selectie. Er is ruim  twee jaar voor nodig geweest om tot deze selectie te komen, waarbij Crum en De Jager met de selectie zelfs in deze overbruggingsperiode de goede resultaten hebben weten te handhaven.

Afgelopen jaar heeft PKC  haar technische staf weten uit te breiden met twee uitstekende nieuwe trainer/coaches in de personen van Mariska Veldheer en Gerrit de Heer. Zij richten zich met name op de begeleiding van het team in de Reserve League.

De club is uitermate tevreden over het nieuwe elan dat de selectie en haar technische staf uitstraalt, de resultaten die tot dusver zijn behaald en het potentieel waarmee de komende jaren kan worden uitgebouwd.

PKC en haar technische staf continueren de in gang gezette verandering en bouwen ook het komende seizoen gezamenlijk met Crum, De Jager, Veldheer en De Heer verder aan haar ambitie om aan te sluiten bij de top 3 van Nederland.Deel dit bericht met je vrienden!