Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Clubkampioenschappen bij de Geul'
21feb 2011

Clubkampioenschappen bij de Geul

PAPENDRECHT - Vorig weekend werden in het Papendrechtse zwembad de jaarlijkse clubkampioenschappen gezwommen bij de Geul. Ook kon er gezwommen worden voor brevetten, een soort diploma’s. Elke leeftijd kwam vier keer aan de start en uiteindelijk werd degene met de snelste totaaltijd de clubkampioen van die leeftijdscategorie.

In sommige leeftijdscategorieën was al snel duidelijk wie de titel clubkampioen 2011 zou gaan halen maar in andere categorieën bleef het tot de laatste afstand spannend. Uiteindelijk mogen de volgende zwemmers en zwemsters zich een jaar lang clubkampioen noemen:
Onder de 8 jaar: Isa van Swieten en Amon Mannee. Onder de 9 jaar: Alijssia de Boer en Erik Verhagen. Onder de 10 jaar: Esmée Roodenburg en Jens van Swieten. Onder de 11 jaar: Chinouk Tschan en Tijmen Snier. Onder de 12 jaar: Britt Jansen en Kevin Tittel. Onder de 14 jaar: Sabrina de Graaf en Thomas Verhoeven. Onder de 16 jaar: Carmen Muilwijk en Tim Muller. Dames: Sunanda van Heteren, heren: Jasper de Win. In de categorie Masters ging de titel naar Sanne van Omme-Buurman.Deel dit bericht met je vrienden!