Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Topploegen in actie tijdens Deetos Korfbal Experience'
22okt

Topploegen in actie tijdens Deetos Korfbal Experience

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Komend weekend bereiden vier Korfbal League topploegen zich in Dordrecht voor op de komende competitie. In vier wedstrijden maken de selecties van DOS’46, Fortuna/Delta Logistiek, PKC/SWKGroep en DeetosSnel uit wie er aan het eind van de avond met de prijzenpot vertrekt.
Na een succesvol seizoen vorig jaar in de Hoofdklasse, zowel in de zaal als op het veld, heeft DeetosSnel promotie naar Korfbal League 2018- 2019 afgedwongen. De Korfbal League is de hoogste competitie in het Nederlandse zaalkorfbal. In de League spelen tien ploegen in één competitie tegen elkaar. Aan het einde van de competitie, na play-offs, wordt bepaald wie uiteindelijk in de  Ziggo Dome om het kampioenschap spelen.

DeetosSnel, viert volgend jaar een bijzonder jubileum; zowel Deetos, als Snel bestaat dan 100 jaar. Het feit dat de terugkeer naar de Korfbal League 2018-2019 juist samenvalt met het eeuwfeest is voor de vereniging een prettige bijkomstigheid. Aan het bijzondere jubileum wordt het komende jaar veelvuldig stilgestaan met allerlei festiviteiten en evenementen. Het toernooi aan de Vorrinklaan dit weekend is hier feitelijk een voorloper van.

Het toernooi wordt gepresenteerd onder de naam DeetosSnel/De Hypotheker Korfbal Experience en wordt gespeeld in de sportaccommodatie van DeetosSnel op zaterdag 27 oktober as. De wedstrijden worden gezien als voorbereiding op de Korfbal League 2018 - 2019. De totale selectie van de deelnemende verenigingen komen in actie. Het toernooi wordt geopend met wedstrijden van het tweede team, waarna de eerste teams in de finaleronden de eindstand zullen bepalen.

A 15.00 uur Fortuna / Delta Logistiek 2 – PKC /SWK Groep 2
B 16.30 uur DeetosSnel 2 – DOS’46 2
C 18.30 uur Verl. vereniging 1e team van A– Verl. vereniging 1e team van B
D 20.00 uur Win. vereniging 1e team van  A – Win. vereniging 1e team van BDeel dit bericht met je vrienden!