Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Keuzes maken

Workshop Keuzes maken

Veel mensen hebben last met keuzes maken. Maar eigenlijk hoeft kiezen niet moeilijk te zijn. Door jezelf te leren kennen, weet je waar je grenzen liggen en durf je deze grenzen aan te geven. Keuzes kun je maken met je verstand of vanuit je hart.

Tijdens de workshop ‘Hoe maak je keuzes’, die georganiseerd wordt door Volksuniversiteit Papendrecht, leert men door middel van oefeningen dat je kiezen alleen maar kunt doen vanuit je hart. Je verstand is hier niet voor bedoeld. Goede keuzes kun je alleen maar maken door duidelijk te zijn naar jezelf! En bij twijfel, niet doen!

Voor deze workshop kan men terecht op dinsdagavond 15 november van 19.30 tot 22.00 uur. De cursusprijs bedraagt € 20,-.

Inschrijven kan telefonisch of via de website.

Wanneer?
15 november 2016 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.