Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Papendrechtse Proms

De Papendrechtse Proms

De derde editie van de Papendrechtse Proms. Centraal staat het orkest van Muziekvereniging Excelsior Papendrecht, dat onder leiding van dirigent Ruud Welle in verrassende combinaties speelt met diverse solisten. Een gevarieerde concertavond met een unieke selectie artiesten; van, voor en door Papendrechters.

De Papendrechtse Proms worden georganiseerd door de Culturele Raad Papendrecht ( CRP) afdeling Muziek in samenwerking met Muziekvereniging Excelsior en met medewerking van Jann Cnossen (zangeres en violiste, o.a. bij Herman van Veen), Francesco Daniel (Papendrechtse schrijver, dichter, illustrator en singer/songwriter) en De Willem van der Graaf Band, die met en zonder Excelsior diverse covers speelt..

Entreebewijzen zijn verkrijgbaar bij Theater De Willem, toegangsprijs Euro 10,- p.p. (Kinderen t/m 12 jaar, CJP-houders, 65+: Euro 7,50. Deze kortingskaarten zijn uitsluitend te bestellen bij De Willem; bij bestelling dient te worden aangegeven dat het kortingskaarten betreft.)

Kaarten voor leden en Vrienden van Excelsior zijn met korting (toegangsprijs Euro 7,50 p.p.) te reserveren via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Wanneer?
4 juni 2016 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
078-641 14 21
reserveren@theaterdewillem.nl
Locatie:
Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.