Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sectie muziek organiseert koffieconcert in de Stolpe

Sectie muziek organiseert koffieconcert in de Stolpe

Zaterdag 25 mei zal het blokfluitensemble Haags Hout een koffieconcert verzorgen in verzorgingshuis De Stolpe aan de Markt te Papendrecht.

In de serie Aangenaam Goud, die door de Culturele Raad Papendrecht georganiseerd wordt in samenwerking met de Rivas Zorggroep, is deze maand onder meer vroeg-klassieke muziek, volksmuziek en zelfs jazz te horen. De werken zullen op diverse fluiten uitgevoerd worden: van sopranino tot subbas. Het concert begint om 10.30 uur en de toegang is gratis.

Haags Hout bestaat uit Rani van Emmerik, Iris van der Kleij, Heleen van der Sijs, Janneke Stolk en Janneke Wubs. Zij hebben uiteenlopende achtergronden, als pianostemmer, apotheker, vertaler, onderzoeker en docent. In de huidige samenstelling en onder deze naam bestaat Haags Hout ongeveer twee jaar. Eerder hebben ze uitvoeringen gehad in onder andere Den Haag en Rotterdam, zoals een kerstconcert met Projectkoor Rijswijk in de Oude Kerk te Voorburg. Op 25 mei spelen de musici een breed repertoire en gebruiken ze een volledig arsenaal blokfluiten. De drijvende kracht achter het ensemble is blokfluitdocente Stieneke Kamp. Haags Hout speelt onder haar leiding en zij heeft Haags Hout opgericht en samengesteld. Van 1977 tot 2007 was zij als blokfluitdocente verbonden aan Stichting ToBe. Op dit moment heeft ze in Den Haag een bloeiende privépraktijk. Ze zal op 25 mei de presentatie voor haar rekening nemen en zelf een solostuk ten gehore brengen op voiceflute.

Wanneer?
25 mei 2013 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Culturele Raad Papendrecht
Locatie:
De Stolpe aan de Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.