Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pleinparty

Pleinparty

Vandaag is het eindelijk weer zover. Bij goed weer wordt de Pleinparty editie 2011 van obs De Knotwilg gehouden.

Het thema dit jaar is * THE VOICES OF THE KNOT *

Op deze avond hopen wij met iedereen die te maken heeft met de Knotwilg, het schooljaar muzikaal af te sluiten. We gaan niet zoals op televisie met onze ruggen naar de artiesten staan, nee we gaan direct over naar de liveshow op deze avond. Net zoals bij het programma op tv wordt er bij ons altijd Live gezongen.

Playbacken en dansuitvoeringen zijn voor andere gelegenheden en passen niet bij alle muzikale talenten van de school. We zijn benieuwd welke artiesten er dit jaar op het podium te bewonderen zijn….

Ook dit jaar is de algehele technische leiding in handen van oud-leerling Jelle Bouman, die inmiddels zijn diploma heeft gehaald en het licht en geluid op de Pleinparty met zijn collega Jacco zal verzorgen.

Wanneer?
29 juni 2011 van 18.30 tot 00.00 uur
Locatie:
op het plein van de Knotwilg locatie de Moerbeihof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.