Asfaltwerkzaamheden Burgemeester Keijzerweg

12 oktober 2018
Asfaltwerkzaamheden Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - De Burgemeester Keijzerweg wordt gedeeltelijk tussen de rotonde Veerweg – N3 – rotonde Ketelweg voorzien van een nieuwe laag asfalt. Vanaf maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018 worden de asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de asfaltwerkzaamheden is de Burgemeester Keijzerweg afgesloten. Gedurende de werkzaamheden blijven woningen en bedrijven wel bereikbaar.

Waarom werkzaamheden aan deze weg?
De huidige asfaltweg voldoet niet meer aan de gewenste kwaliteit. Door vervanging van de asfaltlaag gaan de rijbanen weer voor langere periode mee.

Planning werkzaamheden Burgemeester Keijzerweg
De asfaltwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. te Dordrecht.
De asfaltwerkzaamheden voor vak 4 + vak 5 vinden vanaf maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober 2018 overdag plaats.
Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt gestreefd om alle asfaltwerkzaam- heden in deze week af te ronden.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
Tijdens de asfaltwerkzaamheden is de Burgemeester Keijzerweg afgesloten. Gedurende de werkzaamheden blijven woningen en bedrijven bereikbaar. Met omleidingsborden worden omleidingen voor zowel autoverkeer, langzaam verkeer en buslijnen aangegeven. De voortgang van het werk wordt regelmatig doorgegeven aan de hulpdiensten. Het is echter onvermijdelijk dat gedurende de werkzaamheden tijdelijk enkele bushaltes komen te vervallen, dit wordt ook bij de desbetreffende bushaltes aangegeven. Meer informatie is te vinden op de volgende website: https://www.arriva.nl/zuidholland/reisinformatie/omleidingen-stremmingen.htm?regioid=102230

In deze periode zal het verkeer ongetwijfeld hinder ondervinden en is (geluids)overlast niet te vermijden. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Contactgegevens
Mocht u vragen hebben tijdens de uitvoeringswerkzaamheden dan kunt contact
opnemen met de heer M. (Martijn) de Bruijn van aannemersbedrijf Gebr. Van Kessel
Wegenbouw B.V. te Dordrecht, telefoonnummer 06-1100 8464.

Namens de gemeente Papendrecht is de opzichter, de heer J.W. (Jan) Verwers het eerste aanspreekpunt, bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6276. Is de opzichter afwezig of zijn er bijzondere zaken, dan kunt u de directievoerder van de gemeente, de heer R. (Ronald) Borghuis bellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6254.

Bron foto: Google Streetview.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.